Wesela

PAKIET WESELNY

  • Powitanie Młodej Pary chlebem i solą
  • Powitanie Gości lampką wina musującego
  • Specjalne ceny na zakwaterowanie dla Gości weselnych – rabat 20%
  • Pokój dla Nowożeńców wraz ze śniadaniem i przedłużonym pobytem
    do godziny 15.00
  • Owoce , kwiaty i butelka wina musującego jako prezent
    dla Nowożeńców w Ich pokoju
  • Specjalne ceny (-10%) na przyszłe wydarzenia rodzinne takie jak chrzest,
    urodziny (obowiązuje do 2 lat od dnia wesela)
  • Bezpłatne menu dla dzieci do 4 lat oraz 50% rabatu dla dzieci od 5 do 12 lat
  • Dekoracja w postaci kwiatów w cenie pakietu
  • Pomoc w wyborze DJ, Orkiestry, Fotografa, Cukierni

MENU WESELNE

PAKIET I – cena za osobę : 175 zł

Obiad

Zupa

  • Domowy rosół z kaczki z makaronem

Danie główne

  • Rolada schabowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
  • Filet z kurczaka w panierce z sezamem
  • Zrazy wieprzowe w sosie
  • Ziemniaki puree
  • Kluski śląskie
  • Trzy rodzaje surówek

Zimna Płyta

Wybór mięs pieczonych podanych z piklami:

  • Pieczony schab po warszawsku z musem jabłkowym
  • Terrina z kurczaka
  • Pasztet staropolski z żurawiną duszoną w czerwonym winie
  • Śledziowe trio – w oleju, śmietanie oraz z pomidorami i kaparami
  • Sałatka jarzynowa w pomidorach
  • Sałatka grecka z serem feta i oliwkami
  • Duet galaretek – drobiowa i z szynką

Dania gorące

  • Szaszłyki z indyka podawane z grillowanymi warzywami i ziemniakami gratin
  • Pieczone faszerowane papryki
  • Drobiowa zupa gulaszowa „ragout” z warzywami
  • Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem

Desery

  • Wybór owoców krajowych oraz południowych serwowanych w formie bufetu

Napoje

  • NAPOJE BEZALKOHOLOWE W CENIE – bez ograniczeń
  • Kawa, wybór herbat, woda z miętą i cytryną
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz), cola, woda gazowana

We własnym zakresie: wódka, szampan, ciasto, tort weselny


PAKIET II – cena za osobę: 205 zł

Obiad

Zupa do wyboru

  • Domowy rosół z kaczki z makaronem
  • Zupa krem z pomidorów z pesto bazyliowym

Danie główne

  • Rolada schabowa ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
  • Filet z kurczaka w panierce z sezamem
  • Zrazy wieprzowe w sosie
  • Pieczony stek z łososia
  • Ziemniaki puree
  • Kluski śląskie
  • Trzy rodzaje surówek

Zimna Płyta

Wybór mięs pieczonych podanych z piklami:

  • Polędwiczki wieprzowe nadziewane serem pleśniowym
  • Pieczony schab po warszawsku z musem jabłkowym
  • Terrina z kurczaka
  • Pasztet staropolski z żurawiną duszoną w czerwonym winie
  • Śledziowe trio – w oleju, śmietanie oraz z pomidorami i kaparami
  • Sałatka jarzynowa w pomidorach
  • Sałatka z serem lazur na miksie sałat
  • Duet galaretek – drobiowa i z szynką
  • Tatar wołowy
  • Sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym

Dania gorące

  • Szaszłyki z indyka podawane z grillowanymi warzywami i ziemniakami gratin
  • Pieczone faszerowane papryki
  • Firmowy gulasz z dziczyzny serwowany w mini chlebku / lub strogonoff wołowy
  • Barszcz czerwony pasztecikiem lub zupa cebulowa z serową grzanką

Desery

  • Wybór owoców krajowych oraz południowych serwowanych w formie bufetu

Napoje

  • NAPOJE BEZALKOHOLOWE W CENIE – bez ograniczeń
  • Kawa, wybór herbat, woda z miętą i cytryną
  • Soki owocowe ( jabłko, pomarańcz), cola, woda gazowana

We własnym zakresie: wódka, szampan, ciasto, tort weselny


Opcje dodatkowe (indywidualna wycena):

  • Profesjonalny barman na wyłączność
  • Bufet z wiejskimi przysmakami
  • Fontanna czekoladowa z dodatkami
  • Menu dla DJ, fotografa, orkiestry: w wysokości 50% wartości wybranego menu
  • Dodatkowe dekoracje
  • Wynajęcie opieki dla dzieci

Dodatkowa zimna przekąska: 10 zł / osobę

  • tatar wołowy z polskiej wołowiny
  • tatar z łososia
  • włoski market z przekąskami : szynka parmeńska, mini mozzarella, Parmezan, oliwki, suszone pomidory, karczochy, pieczona cukinia, bakłażan podawane na kruchych sałatach z oliwą balsamico
  • grillowane warzywa z serem mozzarella i grillowanym kurczakiem polane dressingiem czosnkowo- paprykowym

Dodatkowe danie gorące :

  • udziec wieprzowy , (serwowany na sali) z surówką wiosenną i sosem cumberland ( żurawinowo- chrzanowy)- dla min. 50 osób

Deser:

  • pannacota z sosem malinowym

 

Print Friendly